Wij zijn ons bedrijf gestart in 2018 om de commerciële vaardigheden binnen bedrijven bedrijven, sales crews, en sales professionals te laten stijgen tot ongekende hoogte! Ook wij ontwikkelen continu en hebben de afgelopen jaren alle tools, kennis en overige dingen gebundeld in een aantal producten en diensten. Waar we voorheen vooral hielpen met het delen van kennis in de vorm van modules, trainingen en coaching zijn we inmiddels breder en in staat complete sales-teams, of klantenservice teams te ondersteunen of overnemen.

“Sales” zit bij ons in de naam van het bedrijf. Dat is niet voor niets. Wij zijn in staat om nieuwe verkoopkansen te creëren in de vorm van het juiste contact met jouw doelgroep, het in de markt zetten van jouw bedrijf om sales te genereren en we geven inzicht in de markt en markt omstandigheden.

Onze crew is dagelijks in contact met honderden of soms duizenden eindklanten van de organisaties waar wij mee werken. Wij zorgen voor groei bij (online) bedrijven en zorgen ook voor een beter resultaat op de verkopen. Doordat wij contact hebben met de doelgroep zijn we in staat snel te signaleren waar eventuele verbeterpunten zijn, en deze door te geven aan onze opdrachtgevers.
Daarmee zorgen wij voor:

  • Grotere share of wallet
  • Minder onnodige retouren (met tot wel 65 %!)
  • Altijd het juiste advies voor jouw klant waar en wanneer hij of zij dat wil
  • Minimum impact, maximum result | de onboarding van onze crew gaat vlekkeloos