Onboardingtraining

In deze tijd waarin arbeidskrachten schaars te vinden zijn is het niet eenvoudig de juiste personen voor je organisatie te vinden. Dat geld ook zeker voor de hightech industrie. Dat zorgt ervoor dat bedrijven steeds vaker kiezen voor kandidaten uit andere vakgebieden. Deze aanwas van nieuwe mensen moeten worden getraind, gecoacht en doorlopend worden bijgestaan om alle nieuwe dingen tot zich te nemen en effectief in te zetten in het werkveld.

In deze 1 daagse training leer je alles over accountmanagement in jouw branche.

Waarom

Wij zien accountmanagers als de ambassadeurs van uw bedrijf of merk. Zij zijn de belangrijkste schakel in het contact tussen uw organisatie en uw klant. Wij vinden het heel belangrijk dat zij beschikken over de juiste tools en kennis om uw merk of bedrijf te vertegenwoordigen. Dat zorgt voor meer plezier, productiviteit en een beter resultaat.

Voor wie

Deze training is geschikt voor junior- en medior accountmanagers die in het proces van onboarding zijn bij een nieuwe organisatie. 

Vereisten

Er zijn geen specifieke vereisten (anders dan MBO of HBO geschoold)

Inhoud

In onze high-energy training sessies behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Voor- en nadelen van telefonisch contact;
  • Professioneel openen van een telefoongesprek;
  • Persoonlijkheid en etiquette;
  • Taal- en stemgebruik;
  • Vermijden van verkeerde en onzekere opmerkingen;
  • Algemeen inzicht in het menselijk doen en laten;
  • Vertrouwen wekken;
  • Luisteren en een diepliggende connectie maken.
Coaching

Na de training begeleiden wij onze deelnemers doorlopend in onze één op één coaching sessies. Zo zorgen we ervoor dat er geen strobreed meer in de weg ligt om succesvol te zijn.

Voorwaarden

Deze training wordt in-company gegeven. Daarom doen wij eerst een uitgebreide intake en wordt op basis daarvan bepaald of wij inderdaad een match zijn voor uw organisatie. U zit op dat moment nog nergens aan vast.

Investering

Investeren in uw mensen is belangrijk, en het laat zien dat u om hen geeft. Bovendien, als uw mensen succesvol zijn zorgt dat navenant ook voor succes van uw organisatie.

€ 7.900 is het all-in tarief voor onze intake, training en coachingsessies.

Deliverables

De trainees krijgen een certificaat van completion na het goed doorlopen van deze training. Bovendien krijgt de trainee nog 12 maanden kosteloos toegang tot ons supportteam.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren u graag!

Bel meteen: +31 85 732 59 79