Waarom:

Acquisitie & Sales zijn de belangrijkste activiteiten van beginners in een commerciële functie. Het is daarom belangrijk om goed getraind aan deze uitdaging te beginnen. Waar vind je jouw klant? En hoe kom je aan tafel bij deze klant? Dat zijn een aantal onderwerpen waar we dieper op in gaan.

Andere belangrijke onderdelen zijn:

  • Hoe zorg je voor een onuitwisbare eerste kennismaking (geen tweede kans voor een eerste kennismaking)
  • Hoe gedraag ik me als (sales) professional in de organisatie en daarbuiten
  • Hoe kom je binnen?
  • DMU…..

Voor wie:

Deze brede training is gericht op een brede doelgroep. Van ZZP-er, MKB-er tot starter in een commerciële functie. Doordat het gezelschap zeer divers is zijn de uitdagingen waar je over hoort zeer interessant.

Duur:

We gaan 1 volle dag samen aan de slag. We gaan dus twee dagdelen met elkaar aan de slag. Met daartussen een volledig verzorgde geweldige lunch of diner.

Na afloop:

Na deze training ben je er helemaal klaar voor om jezelf en je bedrijf goed te presenteren aan de buitenwereld. Je kent de belangrijkste basisbegrippen en we zijn op de belangrijkste dingen dieper in gegaan. Ons team blijft nog 6 maanden beschikbaar voor vragen, tips en suggesties.

Inhoud:

Het ochtendprogramma bestaat voornamelijk uit theorie en casussen uit de praktijk. Hierbij komen verschillende onderdelen uit acquisitie en sales aan bod. Van behoeftepiramide van Maslow tot het aan tafel komen bij je klant. In de middag gaan we verder de inhoud opzoeken en gaan we kijken naar de bedrijven die aanwezig zijn.

Aantal deelnemers:

Deze training is geschikt voor een groep van maximaal 20 deelnemers. Zo hebben we voldoende ruimte om individuele vraagstukken op te lossen en contact te hebben met elkaar. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Neem hiervoor contact met ons op.

Investering:

Deelname aan deze training kost € 1.750 exclusief 21 % BTW

Neem meteen contact op: