Hubspot voor succes in business

Waarom

Voordelen

Ooit hebben wij zelf gekozen voor Hubspot als CRM systeem omdat dit systeem wat ons betreft het meest bij kan dragen voor het succes van onze organisatie.

We hebben ervaring met bijna alle CRM-systemen en Hubspot stak er met kop en schouders bovenuit voor wat betreft gebruikersgemak, sales-enablement en ook niet onbelangrijk de pricing.

Hubspot biedt een compleet pakket voor alle zogenaamde customer facing/interacting afdelingen van uw organisatie. Het gebruikersgemak zorgt voor een snelle adoptie binnen uw organisatie.

Hubspot is één van de meest veelzijdige CRM-systemen die er zijn. Hieronder staan een aantal voordelen van het gebruik van Hubspot

  • Volledige integratie met websites
  • Mogelijkheid van tracking van communicatie met prospects
  • Uitgebreide logging en taken functionaliteit
  • Inclusief mobile applicatie

Implementatie

Hoe

We hebben veel ervaring met het succesvol implementeren van Hubspot bij organisaties. De uitgebreide import functies maken het overstappen naar Hubspot van een ander systeem een spreekwoordelijk fluitje van een cent.

Laat ons ook uw sales-organisatie optimaliseren met Hubspot.

Read our Reviews on HubSpot’s Agency Directory

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij vinden het ontzettend interessant om met u mee te denken over het verbeteren van uw sales. Laten we beginnen met een volledig vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we meteen zien of we bij elkaar passen.

Plan meteen een afspraak in

Plan hieronder meteen een telefonische of face-to-face meeting in met Jochem over de mogelijkheden tot het overstappen naar Hubspot. Binnen een half uur kent u alle ins en outs van Hubspot. Of mail meteen naar: hallo@salesxperts.nl.

Referenties

Iedereen kan over zichzelf zeggen dat ze goed zijn. Maar het is veel krachtiger als onze bestaande klanten zeggen hoe goed wij zijn! Klik op onderstaande knop om naar onze referenties te gaan.

Aarzel niet om contact op te nemen via hallo@salesxperts.nl of bel ons gewoon even: +31 85 782 81 87