Coaching

Waarom

Wie

Er wordt weleens gezegd “in sales is verandering de enige constante”. U heeft dus non-stop te maken met veranderingen van de markt, de doelgroep, technologische ontwikkelingen, targets, management et cetera.

U heeft meer dan voldoende ervaring maar weet ook dat u zich moet blijven ontwikkelen als professional.

Door ons uitgebreide netwerk (sales) professionals zijn wij in staat u te koppelen aan de professional die specifiek bij u hoort. Onze doelgroep is:

  • sales managers
  • Commercieel directeuren
  • VP’s
  • C-level
  • Business development executives

Wat

Door coaching on-the-job verbeteren de prestaties van uzelf en uw team. Naast het verbeteren van de commerciele prestaties krijgt u ook (weer) meer lol in uw werk. 

Coaching is maatwerk daarom passen wij onze coachingsessies aan op uw behoefte.

Gedurende ons coaching-traject krijgt u 24/7 toegang tot uw eigen Business Success Manager.

Hoe

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij vinden het ontzettend interessant om met u mee te denken over het verbeteren van uw sales. Laten we beginnen met een volledig vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we meteen zien of we bij elkaar passen.

Plan meteen een afspraak in

Plan hieronder meteen een telefonische of face-to-face meeting in met Jochem over de mogelijkheden. Of mail meteen naar: hallo@salesxperts.nl.

Referenties

Iedereen kan over zichzelf zeggen dat ze goed zijn. Maar het is veel krachtiger als onze bestaande klanten zeggen hoe goed wij zijn! Klik op onderstaande knop om naar onze referenties te gaan.

Aarzel niet om contact op te nemen via hallo@salesxperts.nl of bel ons gewoon even: +31 85 782 81 87