Business SUCCESS

Eén van onze best sellers is onze Business SUCCESS bootcamp. We zijn aanwezig bij uw bedrijf, op de salesafdeling. We coachen uw salesteam non-stop. En we stoppen niet totdat we tevreden zijn met het resultaat.

Het proces? Dat is simpel:

Hoe we werken

We hebben een aantal eenvoudige stappen die uw bedrijf nog succesvoller maken. En met elke dienst die wij leveren, we garanderen SUCCES en krijgt u dat niet? Dan krijgt u uw geld terug. Gegarandeerd.

Stap één: ANALYSE for business Success

Om te beginnen moeten we weten wat de baseline van uw organisatie is. hoe performt uw sales afdeling op dit moment en de afgelopen maanden/jaren? Wie zijn uw bestsellers en wie zijn de minst presterende? Zien we een daling in de verkoopresultaten? Staat de marge onder druk? Wat zijn de doelstellingen van het bedrijf? En leveren uw salesmedewerkers toegevoegde waarde?

Stap twee: IN DEPTH ANALYSIS for business Success

Na de analyse is het tijd om de data te analyseren en interpreteren. We maken een verscheidenheid aan modellen over wat er gebeurt in uw bedrijf met een sterke focus op het sales team. We vergeten daarbij de andere afdelingen zoals marketing, fulfillment, administratie etc. niet. We vergeten het managementteam ook niet. 
Vervolgens presenteren we onze bevindingen aan het managementteam en de directie. Wees dan niet verbaasd als we vinden dat er een aantal zaken moeten veranderen. Als alles goed zou gaan heeft u onze diensten ook niet nodig toch?

Stap drie: ACTION for business Success

Dit is de belangrijkste stap. Bent u er klaar voor om een verschil te maken? Dat is wat we gaan doen. Minstens één van onze experts gaat nu werken op de sales afdeling. We krijgen in deze stap graag de controle. We introduceren een aantal methoden die de wijze van hoe uw sales afdeling werkt compleet verandert. Bijvoorbeeld: dagelijkse sales-meetings (ja, elke dag!), Een rapportage methodiek (iedere vier uur een rapport), en vanzelfsprekend veel plezier! Want meer deals staat gelijk aan meer plezier (wie wil nou niet succesvol zijn?).

Stap vier: EVALUATE for business Success

Om eerlijk te zijn, wij weten niet hoe lang stap drie gaat duren. Normaal gesproken duurt het drie maanden om het salesteam opnieuw op te zetten. Bij sommige bedrijven duurt dit langer (of korter). Na deze periode evalueren we wat de resultaten zijn. Hebben we onze doelstellingen behaald? En we blijven de resultaten monitoren (we hebben de rapportage methodiek in place) en blijven in contact met het management en directie voor een bepaalde periode om er zeker van te zijn dat uw organisatie succesvol blijft. 
Mocht dat niet zo zijn, komen we terug op onze kosten.

Wat hierboven staat is een versimpelde versie van wat we doen. Wees niet verbaasd als we uw hele organisatie wakker schudden en er weer een positieve vibe komt! De resultaten van dit programma zijn ongekend!

Wacht niet langer, begin meteen!


Neem meteen contact met ons op